2008
2008 év utolsó vendégei a német vadászok. Boldog ünnepeket!


Megint nem semmi a semiből: ,,KEMÉNY MIKOLÁSOK KUPA" 08.DEC.07
Kinek jutna az eszébe ehez fogható őrültség mint az EUROPAIRVENTURE vezetőségének, télen viziparádé?!
Az időjárás tökéletesen jó volt, megfelelő menyiségű pálinka és forralt bór után /ezt többen állították/ a hangulat is csúcs volt.
Részletek az újságokban és TV-ben...


új gépek a reptéren cesna 152, 172,diesel 172!, aerobatcesna, piperek, műrepűlhető gépek stb. 3 új, nagyon szép C152-es lépett a VEW és ERD helyébe. Szakszós pilóták 15 ezer Ft-ért kipróbálhatják őket, Kalocsán. Ez az ár csak az első órára vonatkozik, a többi 19 ezer. Piper 28-as a HA-ERH lastromot kapta, 25 ezer az óra díja. Műrepülőgépünk kettő is van. A C152 Aerobat-tal 19ezerért kipróbálhatjátok a bukfencet és alap műrepülő figurákat. A HA-WAI lastromjelű Slingsby-vel 40ezerért lehet a negativ figurákat kipróbálni, illetve műrepülő kiképzést kezdeni. Slingsbyre az átképzés 25 Ft óránként, amely műrepülést nem tartalmaz. Kérek mindenkit aki az IFR képzést elkezdte, fejezze be az idén és mielőbb keressen ez ügyben


PAPRIKA NAPOK KALOCSA, nem kis meglepetést okozott a zsűrinek és a látogatóknak az idén először saját sátorral is képviselt EUROPAIRVENTURE, mikor is ,,egy helikopter modell, mini bográccsal a zsűrihez hozta a kóstolót a levegőben,,
A főző verseny elbírálásában Beer Attila ACFK klubtagunk szürke marha pofa pörköltje, kemény fejtörést okozott a zsűrinek.
(De, a tálalás is....)


KÖSZÖNET MINDEN RÉSZTVEVŐNEK!!! Ismét csodálatos programok várták a hétvégi a látogatókat az EUROPAIRVENTURE kiváló rendezői.
Fotokat, részleteket www.europairventure.com és a club fotók oldalán találtok.


Gyermeknap a Kiskunlacházi reptéren 08.05.25 /szuper volt/

2008.05.23-25 Puma repülős Emlék Csillagtúra. Csodálatos élményekkel új barátságokkal tértünk haza.
Leták gáborral és Fekete Ferenc pilótákkal képviselte magát a Kalocsai Club a mint egy 5órás /össz.rep idő/ laza kötelék repülésen.
A ma már nem köztünk lévő Katonai pilóták emlékére, szervezett rendezvényen jakabszállási reptéren, Nádas Tamás műrepülést mutatott be az új xtra300 repülőjével, a modellezők az 1-2m-es mig29-es, és Albatrosszal ill. még sok más tip.-sal lepték meg a közönséget és a kis sugárhajtóművek hangjára, még a mig pilóták is felkapták a fejüket. A Malév étellel és itallal segítette a rendezvényt.


2008. április 12-én 10óra Debrecenben Aopa gyűlés kivételesen leszállási illeték nélkül!

kalocsai repter új büszkesége D'ess Gáboré


2008.03.29.-én 14órától a reptéri hangárban ACFK gyűlés

EUROPAIRVENTURE 2008 EXXXTRÉM „ŐRÜLTSÉGEK” HÁROMNAPOS ÜNNEPE Családi programok földön és levegőben!

L-29 DELPHIN vadászgép bemutató mindhárom napon! csak most REPÜLÉSI LEHETŐSÉG elöször a nézőknek is, ha jelentkezik! (Max. sebesség: 800 km/h) Jelentkezz!

kész az új europairventure honlap wwww.europairventure.com / eu / hu

gőzerővel megy az europairventure2008 juni.6-7-8 tervezése-szervezése. Várjuk a jelentkezését akik résztkívánnak venni akár kiállítóként, akár résztvevőként.

minden héten hétfőn és csütörtökön 19órától a klubtagjainknak foci a Géderlaki sportcsarnokban
sajnálattal vettük tudomásul, hogy repterünk egyik büszkeségét eladta D'ess Gábor